Geachte heer/mevrouw,

Stedebouwkundig bureau Urban Synergy en Miranda Reitsma van Reitsma stedebouw zijn gevraagd om in het kader van project ‘Krot of kans’ een week lang te verblijven in een (sloop)woning in Oostburg, om zo te komen met een strategie voor deze woning of voor deze omgeving. De twee samenwerkende bureaus zijn naast dit onderzoek, ook bezig met een landelijk onderzoek naar de veranderingen die plaats vinden in het landelijke gebied, zoals krimp, schaalvergroting en verbreding in de agrarische sector, de recessie en een terugtredende overheid die minder zorg wil dragen voor natuur en landschap. Een jaar lang gaan we onderzoek doen en op zoek naar nieuwe en slimme combinaties en strategie├źn om te komen met oplossingen voor de landelijke gebieden in Noord-Holland, West-Brabant en ook Zeeuws-Vlaanderen.

Volgende week start het onderzoek en start ook het project ‘krot of kans’ voor ons in Zeeuws-Vlaanderen. Omdat wij de regio nog niet goed kennen en graag willen weten wat u belangrijk vindt in deze regio, willen we u vragen om in ons tijdelijk verblijf langs te komen voor een door ons aangeboden diner!┬á Tijdens het diner zijn we benieuwd hoe uw dag eruit heeft gezien, wat u belangrijk vindt in de regio en wat u bind aan deze regio. U bent van harte uitgenodigd om op dinsdagavond 18 oktober, woensdagavond 19 oktober of donderdagavond 20 oktober bij ons te komen eten. Het diner start om 18:00. Voor deze avond nodigen we een zo breed mogelijk publiek uit, van boer tot ambtenaar, van schipper tot zorgverzekeraar en van horeca ondernemer tot burgemeester, om zo kennis te maken met u als bewoner of ondernemer in deze regio!

Vindt u het leuk om een avond bij ons aan te schuiven? Of kunt u niet, maar heeft u een collega die bij ons wil aanschuiven? Dan horen we graag van u en ontvangen wij u graag op 18, 19 of 20 oktober in Oostburg op adres Noordwal nr. 5. Voor vragen of aanmelding kunt u contact opnemen met mij via dirk@urbansynergy.nl of bellen naar 06-17476159.

Hartelijke groet en wellicht tot volgende week!

Met vriendelijke groet,

Dirk Verhagen