te koop

te koop

DSC_5758

Er staan veel huizen te koop. Ook in omliggende dorpen zoals Dreischor. Het zal niet in alle gevallen tragisch zijn maar als er veel te koop staat zal dat de prijzen zeker drukken. Ook dit krotofkans-huis staat te koop. Overigens staan in de blogs van mijn voorgangers mooie ideeen voor gebruik en verbouw/renovatie van deze panden. Bijvoorbeeld http://www.krotofkans.nl/preview/. Cadeau voor de woningbouwvereniging. Eén bezoeker heb ik ontvangen: Jim Louisse kwam even een praatje maken, verder geen aanloop. Slechts mensen die zo snel mogelijk door de regen naar huis gaan onder een paraplu. Gisteravond kwamen wel veel mensen langs (muzikanten die oefenden in de kerk?). Ik hoorde ze zich afvragen wat dit was, kunst? Oh ja, daar hadden ze toch van gehoord, wel mooi (gelukkig..).

welkom

welkom

Mijn buurvrouw van het huisje hier. Ze zit in het bestuur van de harmonievereniging Nut en Uitspanning. Vandaag spelen ze voor de binnenkomst van Sinterklaas in Bommenede.

M'n buurvouw

M’n buurvouw

mensen van de harmonievereninging

mensen van de harmonievereninging

 

Ik ga het straks nog heel erg missen steeds tot de einder te kunnen kijken, aan de horizon een roze wolk te onderscheiden, het licht door de wolken te zien komen. De torens ter orientatie te hebben.