Gisteren werd in het centrum van Zierikzee het pop-up bezoekerscentrum van de gemeente Schouwen-Duiveland feestelijk geopend. Kathrin Ginsberg, directeur van CBK Zeeland, overhandigde de sleutel van projectruimte Mol 9 aan burgemeester Gerard Rabelink.

In de komende twee weken bemensen ik en mijn collega’s het tijdelijke bezoekerscentrum. We hopen daar veel toeristen, inwoners en ondernemers te mogen begroeten. Naast informatie over de gemeentelijke projecten in Zierikzee, besteden we ook aandacht aan de veranderingen in de zorg, mantelzorg en vrijwilligerswerk. Voor een actueel overzicht van de activiteiten kunnen jullie ons volgen op twitter #gemeentesd.

SONY DSC SONY DSC

Naast het verstrekken van informatie zullen we ook veel vragen stellen. Hoe vindt u Zierikzee en Schouwen-Duiveland? Woont u hier prettig? Komt u hier vaak? Hoe is het ondernemersklimaat? Graag willen we weten wat er goed gaat, maar ook wat er beter kan. Voor ons is de tijdelijke locatie een mooie kans om ervaring op te doen met werken op locatie. Hoe vinden wij het, maar ook wat vinden onze inwoners ervan.

Heel veel om te ontdekken! Aan de slag….

Marlys Schild