Kaspar Zinsmeister

Kaspar Zinsmeister

Omdat ik mij zo rond een uur of half vijf wel af begon te vragen waar die meneer uit Delft toch bleef, belde ik het CBK.

Daar werd mij verteld dat Kaspar zo’n 20 minuten daarvoor al bij mij aan de deur had staan aanbellen… Oeps…  Dat digitale ding hoor je blijkbaar niet als je in de tuin bent. Misschien moet ik toch maar zo’n ouderwetse bel aanschaffen. Zo eentje die een hels kabaal maakt en uitnodigt om midden in de nacht na een avond stappen eens een flink kabaal mee te veroorzaken. Hmm dat geeft ook weer risico’s.

Noodgedwongen heeft Kaspar Zinsmeister onder het genot van een kop koffie, op het terras bij De Ouwe Smisse zijn eerste kennismaking met Zonnemaire gehad. Na een tocht van ongeveer 90 kilometer kwam hij zo rond een uur of vier in de I.M. v/d Bijlstraat aanwaaien.

Kaspar had gekozen voor de route over ‘de Dammen’ en heeft zodoende het grootste gedeelte van de rit water in zicht gehad. Een prachtige tocht vanuit Delft…. tenminste als je van fietsen houd.

Hij is nu al mijn nieuwe ‘held van de week’!

De fiets zal een belangrijke plaats in zijn ‘Krot of Kans-week’ innemen. De planning is dat hij elke dag een tocht gaat maken in de omgeving van Zonnemaire.