Je zult daar maar wonen en je prettige huis wordt ‘krot’ genoemd. Je woont er al jaren met plezier en vindt het allemaal wel prima zo; krijgt je woning plots een stempel met ‘krot’…. Best begrijpelijk dat je je daar in eerste instantie niet prettig bij voelt; dat je denkt: ‘Niks lelijks over mijn fijne woning aub!’. Maar als je verder leest, dan merk je dat het eigenlijk niet op die manier over jouw woning gaat en eigenlijk helemaal niet zo zeer over jouw woning gaat; dat er een tweede instantie is: dat het altijd beter kan en dat er woningen om de hoek zijn die wel een hardere hand nodig hebben.

En wat is nu fijner dan nog fijner te kunnen wonen? Vaak woon je ergens en kijk je over de dingen heen; zie je niet altijd meer dat en of er nog verbeteringen mogelijk zijn. A.s. zaterdag willen wij met je meedenken: op welke manier kun je je woning nog functioneler krijgen; fraaier maken; vernieuwen; en dat zonder al te grote investeringen. Zijn er producten die jouw leefomgeving verbeteren; zijn er bijvoorbeeld indelingen die zorgen voor meer openheid naar buiten; functioneler zijn. Maar eigenlijk nog beter: waar zit je zelf mee…

Iedere leefruimte is naar welke stijl en sfeer dan ook in te richten. Het gaat niet om formaat of budget. Iedere stapel stenen verdient een kans!