Kop Gezocht Zierikzeeenaren

Het project ‘Leve Zierikzee’ gaat over de vraag hoe je een levendigere binnenstad kan creëren voor Zierikzee. Door samen de ambitie op te stellen voor de binnenstad van Zierikzee. Vindt u dat er meer leven mag zijn in de binnenstad van Zierikzee en wilt u daarover meedenken en misschien wel tot actie komen?

Wat levert het op?
Het project ‘Leve Zierikzee’ wil bijdragen aan de ideevorming van bewoners en ondernemers om de binnenstad van Zierikzee levendiger te maken. Dit kan door middel van concrete producten als een ambitiedocument en een ideeëntijdschrift voor een levendigere binnenstad Zierikzee. Maar minstens zo belangrijk is het vormen van een groep actieve groep Zierikzeeënaren die zich willen inzetten om deze ambities waar te maken.

Geïnteresseerd?

Wilt u samen met andere geïnteresseerden brainstormen, discussiëren, ontwerpen en werken aan het levendiger maken van de binnenstad van Zierikzee? Heeft u een idee om de binnenstad van Zierikzee meer te laten leven, maar weet u niet hoe? Bent u benieuwd naar de ideeën die andere hebben voor uw binnenstad? Neem dan contact op met Hannah (hannah@hhnnaa.com of stuur een tweet @HannahFrederiks).

Aankomende week (2 februari t/m 6 februari) is Hannah in Zierikzee en kun je haar o.a. treffen in Mol 9.

Wie is Hannah?
Hannah is naast architect, ook hoofddocent Bouwkunde en onderzoeker aan de Hogeschool Rotterdam. Ze is geboren en getogen in Zeeland, en woont in een oude politiepost op Heijplaat in Rotterdam samen met haar man Christiaan en hond Bep. Hannah’s expertise ligt op het gebied van duurzame stedelijke ontwikkeling, hiervoor werkt zij aan projecten in Rotterdam, Zeeland en Brabant. Dit doet Hannah door SAMEN met bewoners en gebruikers op een slimme manier te ontwerpen aan de stad. Op deze manier krijg je een stad die voldoet aan de behoefte van nu en in de toekomst met betrokken bewoners.