Etalage IDNA's Dromenlab

Vandaag heeft IDNA zijn intrek genomen in de projectruimte Mol 9 in het kader van Krot of Kans.
De ruimte is omgedoopt tot Dromenlab behorende bij de werkwijze van IDNA. IDNA geeft identiteit en ideeën de ruimte door samen te creëren en te ontwikkelen. Nadat vanmorgen de laatste hand werd gelegd aan de inrichting en voorbereiding van deze week hebben we een brainstormsessie en inspiratiemiddag gehad met een aantal partners van het project PleinGoed waaronder het Watersnoodmuseum, Afval Service Zeeland, WK onderwaterfotografie en Nationaal Park Oosterschelde. Daarnaast waren Eef de Graaf, Kianoosh Gerami en Inge Heuff actief aanwezig.

Het project PleinGoed betreft een co-creatie voor een tijdelijk inspiratiepaviljoen op het plein rondom de Dikke Toren. Het paviljoen zal door een samenwerking van creatieven, bedrijven en erfgoed-beheerders gerealiseerd worden. Deze eerste brainstormsessie heeft een aantal uitgangspunten en denkrichtingen opgeleverd die verwerkt zullen worden in een voorstel voor PleinGoed dat in de loop van deze week (vrijdag 16:30u om precies te zijn) gepresenteerd zal worden.

PleinGoed is een van de dromen van IDNA’s Dromenlab. Ook andere projecten en ingebrachte dromen van bezoekers zullen worden onderzocht in het lab. De deuren van het lab staan letterlijk open voor iedereen. Dit heeft vandaag de volgende dromen vanuit de omgeving opgeleverd:

– een dagvoorziening voor werken met aandacht

– een openbare (luxe) sanitaire voorziening

Morgen pakken we het spreekwoordelijke stokje weer op en zal de deur van het Dromenlab weer voor u open staan.
U kunt ons overigens volgen op de livestream van www.IDNA.nl

IDNA's Dromenlab inspiratiesessie PleinGoed