IDNA leden in laboratoriumkleding 'in action'

IDNA leden in laboratoriumkleding ‘in action’

Dag 2 heeft het Dromenlab een hoop aanloop gehad. De omgeving, met of zonder uitnodiging wist de open deur van de projectruimte goed te vinden. IDNA heeft prettige gesprekken gevoerd over PleinGoed! en andere dromen die spelen.

Met de komst van een gedeeltelijk verse club van IDNA en de eerder genoemde inloop van ondermeer de partners Desmond van Santen van de NOB (Nederlandse Onderwatersport Bond), André Kwakernaak coördinator architectuur vanuit CBK (Stichting Centrum Beeldende Kunsten, Vormgeving en Architectuur Zeeland) en gelijk aan maandag Kianoosh Gerami en Inge Heuff is verder ingezoomd op de individuele wensen van de verschillende partners. Aan het einde van de middag was er meer ruimte om PleinGoed! verder ‘op de kaart te zetten’.

Termen die een rode draad neigen te vormen in de denkwijze en richting waarop deze editie vorm krijgt variëren van gebruik van pallets, meekrap via de elementen wind, water, getijden (gevoel van dynamiek) en geuren naar meer tastbare vormen en eigenschappen zoals de schelp als behuizing en beschutting.

PleinGoed! begint al goed te leven getuige het feit dat er vandaag een artikel in de PZC is verschenen.

Ook kwamen er weer nieuwe dromen op de wand. Om er een uit te lichten; de droom van een geschakelde winkelomgeving waarbij winkels intern met elkaar gekoppeld zijn in plaats van slechts toegankelijk vanaf de straat. Iets dat specifiek voor leegstaand vastgoed waaronder deze projectruimte een aardige droom kan zijn.

 

Morgen staan we weer open voor nieuwe en aanvullende ideeën en gaan we verder met vormgeven van het Pleingoed!

Tot morgen!

 

IDNA