Begin juli nam de eerste bewoner van ons HUIS aan de Noordwal in Oostburg de sleutel in ontvangst. Hannah Frederiks, onderzoeker stedelijke vernieuwing, is daarna intensief aan de slag gegaan. Ze sprak met betrokken partijen en omwonenden. Ze maakte plannen voor het HUIS en de omgeving. Na Hannah trekken andere deskundigen en geïnteresseerden in het HUIS om Zeeuws-Vlaanderen te bekijken en plannen te maken voor de toekomst van het HUIS en de regio. De belevenissen van Hannah en de andere gasten zijn te volgen via dit blog en via Twitter @krotofkans.nl. Hannah blijft nog twee weken.

Noteer alvast in uw agenda:  woensdagmiddag  16 november 2011 laten wij de resultaten zien van de bewoners van het HUIS aan de Noordwal 5 in Oostburg.  Alle bewoners die het HUIS in de vier maanden korte of langere tijd hebben bewoond laten graag aan u zien en horen hoe ze het ervaren hebben om in west Zeeuws-Vlaanderen te wonen. Ze bediscussiëren graag met u  welke ideeën ze hebben om het HUIS, de omgeving en de streek nog meer geschikt te maken voor de toekomst.

Tot die tijd kunt u de bewoners niet alleen volgen, maar ook tips en adviezen geven via dit blog, twitter @krotofkans of facebook.