Ik ben hier in Zonnemaire 5 dagen geweest. Het was een zeer boeiende week, de gastvrijheid van de bewoners die ik gefotografeerd heb was erg groot. Erg leuk om de oudste bewoners te mogen fotograferen in hun eigen huis en op hun favoriete plek buiten. Ook de jongeren tussen de 12 en 17 jaar die ik ontmoet en gefotografeerd heb waren erg enthousiast en wilde graag meewerken aan mijn fotoproject. De fotoserie is volgende week op de blog te zien.

 

Gisterenavond hebben we een etentje gehad ter afsluiting, georganiseerd door Rosalinde. Ik mocht kiezen wat we zouden gaan eten en zij heeft alle boodschappen gedaan en gekookt.
Ik mocht een paar mensen uitnodigen en heb gekozen voor de oudste en de jongste van de bewoners die ik gefotografeerd heb, die mochten ook iemand meenemen.
Dat waren de heer Vespert 89 jaar met zijn vrouw en Annika Rensen 12 jaar met haar stiefzus Gidy Duinhouwer 15 jaar die ik ook gefotografeerd heb. René de man van Rosalinde was er ook bij en het was een enorm gezellige avond. We hebben echte Zeeuwse mosselen gegeten, ze waren overheerlijk. De jonge meiden hebben ook een mossel geproefd maar zoals je op de foto kunt zien zijn ze er geen liefhebber van. Geen probleem de geweldige gastvrouw had voor hun iets anders gemaakt.

 

Ik heb ook genoten van de rust en het prachtige weidse landschap van Zonnemaire met elke dag ander licht, van blauwe lucht tot dichte mist.
Hierbij wil ik iedereen bedanken die mijn project hebben mogelijk gemaakt en wens alle volgende bewoners veel plezier.

 

Met vriendelijke groet, Anita Pantus
– de fotoserie die Anita maakte is binnenkort op dit blog te zien –

 

1309118113091176
13090319 13090326 13090341 13090367 13090381 13090408