Vandaag is mijn eerste projectdag in Zierikzee. Vanochtend toen ik weg reed was het zonnig, maar toen ik richting de eilanden ging rijden werd het landschap steeds witter en de lucht steeds donkerder. Rustig aan rijden naar Zierikzee en ondertussen toch genieten van het winterse landschap.

Toen ik eenmaal aangekomen was in Zierikzee ging het sneeuwen. Dit leverde al gelijk mooie plaatjes op, die ik jullie niet wil onthouden. Opvallend is wel, voor een maandagochtend met sneeuw, dat er toch leven op straat is. Langs de Mol lopen mensen met boodschappentassen, fietsen mensen voorbij en worden er een aantal winkels bevooraad.

Deze week zit ik samen met de Gemeente Schouwen Duivenland in Mol 9 en wil ik zoveel mogelijk met Zierikzeeënaren in gesprek gaan over de levendigheid van de binnenstad.

IMG_1034IMG_1037IMG_1035IMG_1033IMG_1038